12 Jan

Подобряване на сексуалността чрез етерични масла

Повишете либидото си за довечера!:)

 

Много често хората се сблъскват с най-различни проблеми и казуси в живота, които по някакъв начин се отразява на личния им живот, като носят стрес, притеснение, тревожност, хормонални проблеми, депресия или умора. Съответно това пък може да доведе до проблеми в отношенията  и интимността с любимия човек.

Етеричните масла могат да ни помогнат за намаляване на стреса и подобряване на цялостното ни здраве и благосъстояние. Те са  чудесни за повишаване на либидото и добавяне на нотка страст в спалнята.

 

Подобряване на сексуалността чрез етеричните масла

 

Разрешавайки личните си проблеми, можем да подобрим сексуалните взаимоотношения, разбирателството и цялостното  си здраве.

Предстои  да разгледаме различни причини за ниско либидо при мъжете и жените, както и стъпките, които да предприемем за намаляване на стреса и повишаване на еротиката.

  • Хормоните

За нормалното сексуално желание трябва да има много добър хормонален баланс. Проучванията показват, че маслата от салвия, нероли, лавандула и гераниум са подходящи за намаляване на стреса и подобряване на сексуалната функция. Могат да се използват в арома дифузер или разредени в базово масло и нанесени върху кожата.

  • Умора

 

Умората е най-честата причина за разминаване в интимния живот и неналичие на желание на сексуална интимност. Подобряването на качеството на съня ще направи чудеса за настроението и цялостното здраве. Някои от любимите ни масла за страхотен сън са сандалово дърво, бергамот и ветивер. Дифузирайте с арома лампа/дифузер преди лягане. Ще бъдете много по-склонни да се възползвате от специалните моменти с партньора си, когато сте добре отпочинали.

  • Стрес

 

За съжаление още по-често пък се появяват проблеми с половинката и безразличие към иинтимния живот, породени от стрес. Той води до високо кръвно налягане, сърдечни проблеми, тревожност и депресия. Всички тези проблеми могат да доведат и до по-ниско либидо.

За пореден път виждаме, как едни и същи етеричните масла решават повече от един проблем, например маслата от бергамот, нероли и лавандула са абсолютните ни фаворити за намаляване на стреса и повишаване на настроението. Намаляването на стреса ни помага да станем в най-добрата си форма. Когато се отпуснем, можем по-добре да се наслаждаваме на това да бъдем с хората, които обичаме.

 

  • Афродизиаци

 

 

Етеричните масла са прекрасен афродизиак. Хората използват от векове ароматни комбинации от  растения и флорални води, за да подобрят интимното си настроение.

 

Жасминът е чудесно повдигащо етерично масло подходящо за използване в дифузер, което може да помогне за балансиране на настроението и подобряване на психичното благосъстояние.

Въпреки че има много масла, известни със своите афродизиачни свойства и подходящи за ултразвукови дифузери, някои от любимите  включват сандалово дърво, роза, ветивер, лавандула, бергамот и черен пипер.

 

 

Сега ще ви издадем няколко тайни за  по-добро настроение  в спалнята или където ви е приятно..J

Изберете хубаво място, което да ви носи наслада , подберете любимите си афродизиачни масла и си направете едно прекрасно изживяване с любимия човек. Масажът е прекрасен начин да активизирате ума и тялото, като подготовка за романтична вечер.

Изненадайте половинките си с романтична смес, като ги предразположите за една незабравими и вълнуващи моменти. Така че, вземете любимите си масла и нека смесването започне още тази вечер!

 

Maсажна смес за НЕГО

 

5 капки сандалово дърво

3 капки смърч

3 капки кипарис


1 капка ветивер


3 капки кориандър


30мл базово масло по избор

 

 

Масажна смес за НЕЯ

 

6 капки роза

4 капки бергамот


2 капки салвия


2 капки жасмин
30мл базово масло по избор

 

 

 

Смес за Арома Лампа или Дифузер  „Страст“


3 капки смърч


3 капки черен пипер


2 капки кедрово дърво

 

 


 

Нашите тайни ... стават Ваши !

Beauty Secrets

Етикети:

Остави коментар

Име
Адрес на е-поща
Коментар
Капча