Връщане и Замяна

 

 

I. Връщане на стоката:

 

Всеки клиент има възможност да върне закупени от Beautysecrets.bg продукти в срок до 14 календарни дни от датата на получаване на покупката, но само ако са спазени  следните условия:

 

 • Продуктите да не са разопаковани и да са в оригиналната им опаковка.
 • Да няма никакви следи от отваряне на опаковката, от употреба, нарушен цялостен вид или зацапване.
 • Да ни изпратите поръчката, с която сте закупили и документа, с който сте получили продуктите, заедно със самите продукти, които желаете да върнете.
 • Да ни изпратите информация за личната си банкова сметка – IBAN, името на банката, BIC кода и трите ви имена.
 • Транспортните разходи по връщането на стоката са за Ваша сметка!

 

Процедурата по връщане на стока е следната:

 

 1. Обадете ни се на телефон 0899906444/ 0899906454 или ни изпратете попълнена Бланка за връщане на стоки на e-mail shop@beautysecrets.bg , за да заявите желанието си за връщане на стока, закупена от нас.
 2. След това можете да ни изпратите с куриер (по Ваш избор) продукта на посочения от нас адрес.
 3. След като получим стоката и се убедим, че по нея липсват следи от употреба и са спазени по-горе посочените условия, ние ще Ви възстановим изцяло платената за стоката сума по банков път до 5 работни дни. Необходимо е да ни изпратите номер на банковата сметка в България (IBAN), името на банката, BIC кода и трите Ви имена, по която да Ви изпратим парите.

 

II. Процедура по замяна на стоки:

 

Всеки клиент, закупил стока от онлайн магазин Beautysecrets.bg  може по желание да я замени с друга. Препоръчително е замяната да е в срок от 14 дни след получаването и.

 

 1. Обадете ни се на телефон 089906444/0899906454 или ни пишете на на e-mail shop@beautysecrets.bg , за да заявите желанието си за замяна на стоката, закупена от нас.
 2. След проверка на наличността на избрания нов продукт, ние ще се свържем с Вас до 24ч.
 3. След потвърждение на наш служител, можете да изпратите с куриер (по Ваш избор) стоката, която искате да замените на посочения от нас адрес.
 4. Веднага, щом получим стоката, ние ще проверим дали е в състоянието, в което сме Ви  я изпратили- добър търговски вид и липса на следи от употреба. При изпълнение на тези условия ние ще Ви изпратим избрания от   Вас нов продукт.

 

Транспортните разходи по замяна на стоката в двете посоки са изцяло за сметка на клиента!

 

 

Адресът за връщане на закупени стоки е:


гр. София     
ул. Годеч № 3 , ап.14
тел. 0899906444/ 0899906454 
shop@beautysecrets.bg

CИЕЛ Бюти ООД