За нас

 

Сайтът Beautysecrets.bg е създаден ,за да свърже външната и вътрешната красота у всеки човек, да изрази неговата душа и хармония. Предлагаме Ви продукти, с които ще можете да имате своите тайни разкрасителни ритуали  вкъщи. Защото всеки заслужава да бъде красив и да се чувства прекрасно. Козметиката, която предлагаме е от водещи български фирми, разчитащи на натурални съставки. Тя е предназначена да носи трайно удоволетворение на съвременния човек, държащ на своята визия и здравословен начин на живот.

Ето и няколко думи за нас...

Ние с дъщеря ми, както много други дами, дълго време търсихме подходящата козметика. Изпробвали сме редица скъпи и чуждестранни фирми. Уверихме се, че най-подходящите продукти за нас са тези, с натурален произход. Те ни карат да се чувстваме красиви, щастливи и в хармония с Природата. Затова се стремим  всичко, което предлагаме да бъде изпробвано лично от нас.

 

                                     

 

 

Козметичните линии, с които си сътрудничим и за които гарантираме са: 

 

1. АВИА КОЗМЕТИКС ( България) - е семейна компания,чийто екип създава всички продукти с много любов и желание.Те вярват в разкрасителната и неподражаема  сила на Природата.Каузата им е да изработват чисти и натурални продукти,помагащи за баланса и комфорта на тялото.В производството на козметиката са вложили много любов и ръчен труд.        

                               

 2. ХЕЛТИ ОЙЛС ЕООД ( България)  - българска компания  за производство на натурални,студено-пресовани масла от различни по вид  ядки като: прасковени,кайсиеви,слива,орех,слънчоглед,тиквено семе,сусамено семе и др.Техните продукти са не просто масла ,а такива  с индивидуалност,автентичен аромат  и специфични полезни свойства,които носят на потребителите  много положителна енергия.Производствената фабрика се намира в гр.Карлово,един изключително чист и красив планински град.                                                                                                                                                                                                                                                                                

 3. НИКОЛАЙ ХРИСТОВ - специалист по медицинска рехабилитация и ерготерапия.Той е един от първите ученици на известния професор Массайуки Сайонджи по ЮМЕЙХО,ароматерапевт,провежда занимания по ТАЙ-ДЗИ-ЦЮАН и ЦИ-ГУН, създател на собствена методика - КАН- МАСАЖ.Рецептите в книгата са плод на 20 годишен опит при работатат му с етерични масла,които ще Ви дадат възможност да прилагате в дома си невероятни аромати,не само за физическо здраве и комфорт,но и да създадете емоционален и духовен баланс.

 

4. ХРИСТИНА КОЗМЕТИКС ( България)- производството на компанията се намира в природно чист район, в сърцето на Рила.  За всяка рецептура се създава специална формула, включваща прецизно подбрани активни съставки, които са доставени от световни фирми - доставчици на суровини за козметичната индустрия, като пълноценно се използва и богатството на уникалната българска природа с нейните екологично чисти билки и ароматни масла.

 

4a. HRISTINA PROFESSIONAL- професионалната козметична линия на Христина Козметикс.

 

5. АЛТЕЯ ОРГАНИКС (България) -е фамилна фирма,основана през 1999г.,чиято основна дейност е отглеждането на розови и лавандулови насаждения,дестилирането на високо качествени етерични масла и производството на органично сертифицирани козметични продукти.Козметичната линия е специално създадена да изгражда видими резултати и да носи спокойствие  и благоусещане за цялото тяло.Всички органични продукти носят логото на USDA,което е истинско доказателство за тяхната отговорност към стабилното биологично земеделие и грижата за  здравето на хората.

 

6. SEASTARS & SOLILUG - Козметиката на тази фирма е разработена от лабораторията на Българската Академия на Науките. Тя съчетава уникалността на Българската Природа. Лековитите луга и кал от Поморийското и Бургаско солени езера с прочути български билки. Продуктите са натурални, без никакви консерванти, парабени и оцветители. Изключително разнообразие от маски, лосиони, кремове и лечебна козметика. 

7. BELLA VOLEN - артист - живопис, стенопис, рисуване по тяло, дизайнер, фотограф, изключително креативна личност, която твори във Виена, България и по целия свят. Всяко нещо, до което се докосва го превръща в шедьовър. Силната и връзка с Природата и нейната огромна творческа енергия са превъплатени в уникалните ни ръчно изработени веган сапуни. 

8. Taoasis- Baldini- Името TAOASIS е благозвучно съчетание от китайската дума TAO и арабската дума OASIS (в свободен превод означава „да живееш в хармония с природата“) Да почувстваш Духа на Природата обобщава философията на компанията  TAOASIS  и това има 3 основни измерения.

 

9. MASE PRODUCTION – Майка и Бебе – Козметика, специално предвидена за бъдещи и настоящи майки и техните бебчета.

 

10. NATURALLY- Специална серия Течни Сапуни, изцяло базирана на натурални съставки

 

11. SAYAZ COSMETICS BY SEZMAR COLLECTION

11a. SEZMAR COLLECTION 100% PURE

11б. SEZMAR COLLECTION LOVE

11в. SEZMAR COLLECTION PROFESSIONAL

Изключителна серия, произвеждаща висококачествени продукти. 100% натурални.

 

12. SM COLLECTION CRYSTAL -  Козметика, съдържаща само диамантени и полускъпоценни съставки в своите продукти за лице.

 

13. STANI CHEEFS – Нежна комбинация за ръце и крака. Козметична линия, обхващаща изцяло грижата за един прекрасен маникюр и един съвършен педикюр.

 

14. DOCTOR DEREHSAN – Вискокачествена козметична линия , грижеща се от глава до пети за жената.

 

 

С благодарност към всички тях, носещи удоволствие, здраве и красота не само за нашите клиенти, но и за всички в Beautysecrets.bg

 

Сайтът beautysecrets.bg  е собственост на:

 

 

CИЕЛ Бюти ООД

гр. София     
ул. Годеч № 3 
тел. 0899906444/ 0899906454 
shop@beautysecrets.bg